Suport - Cum pun o intrebare în platforma de suport?

Platforma de suport https://comunitate.profesorinonline.ro are scopul de a răspunde întrebărilor din comunitate. Pentru a adresa o întrebare, e nevoie să te înregistrezi în platformă - Cum mă autentific în această platformă de suport?

Există mai multe moduri de a pune o întrebare:

1. Puteți pune întrebari prin deschiderea unui SUBIECT NOU

În pagina principală, în secțiunea de sus, veți găsi opțiunea de a deschide un subiect nou. Puteți pune întrebări doar in categoria:


Se va deschide această pagină, si se completează subiectul:

Important! Folosiți titluri care să ne ajută să identificăm cât mai rapid și să încurajeze comunitatea să ofere un răspuns. Exemple de titlu:
:exclamation: Cum să … [urmat de întrebarea dvs]? - în cazul în care nu știți cum să rezolvați o problemă.
:exclamation: Când … [urmat de problema dvs] - în cazul în care aveți o problemă de înregistrare, acces, probleme tehnice cu platformele.


2.Puteți pune întrebari în COMENTARII

Apăsați pe image în orice secțiune a platformei (postare sau comentariu) și se va deschide automat editorul de răspuns. Dvs. puteți naviga în continuare în platformă chiar și cu acest editor deschis.

Încurajăm comunicarea constructivă pe subiectele deschise de către Echipa Profesor în online sau pe întrebările / subiectele deschise de către ceilalți profesori.

:x: Această platformă este dedicată strict ÎNTREBĂRILOR & RĂSPUNSURILOR cu referire la program, nu prezentarea ofertelor comerciale, salutări sau prezentări.

Aici și un tutorial video:

Mulțumim!