GMail - Cum mă autentific pe adresa de email @profesorinonline.ro?

Pas 1. Deschideți email-ul primit de la Echipa Profesor în Online cu subiectul ”Profesor in Online - Configurare adresa de email”, pe care l-ați primit pe adresa personală folosită la înscriere.
:exclamation:Vă rugăm să verificați și în SPAM.

Pas 2. Urmăriți tutorialul video de mai jos în care sunt explicați pașii pentru activarea adresei și schimbarea parolei.

:stop_button: În cazul în care doriți să schimbați viteza de redare a videoclipului, vă invităm să vedeți cum se poate face asta AICI: https://comunitate.profesorinonline.ro/t/cum-setez-o-viteza-de-redare-mai-mica-a-tutorialelor/57


Nu v-a ajutat tutorialul de mai sus? Aici activarea adresei de e-mail pas cu pas :pushpin:

Pas 1. Deschideți pe calculator o nouă fereastră într-un browser. (Acesta poate să fie oricare browser pe care îl aveți instalat) și scrieți www.gmail.com în bara de sus.
image

Pas 2. Completați cu informațiile primite pe email-ul personal (cel folosit la înscriere):

Pas 3. Acceptați termenii și condițiile:
image

Pas 4. Creați o parolă nouă pe care sa nu o știe nimeni altcineva și care să aibă minim 8 caractere. Confirmați parola și apăsați pe “Modificați Parola”

Pas 5. Confirmați și gata, v-ați logat cu succes.
image


În cazul în care deja folosiți o adresă de Gmail :pushpin:

puteți adăuga și contul @profesorinonline.ro pentru a rămâne logați pe ambele. Apăsați pe pictograma din dreapta sus image, adăugați alt cont și scrieți cealaltă adresă:

O altă variantă pentru a vă asigura că sunteți mereu conectați cu adresa @profesorinonline.ro :pushpin:

este să folosiți browsere diferite pentru adresele de email. Exemplu: puteți folosi Google Chrome pentru adresa de @profesorinonline.ro și Mozilla Firefox pentru adresa de email personală.

Pentru a descărca browser Google Chrome, puteți apăsa aici iar pentru Mozilla Firefox aici.


:exclamation: :exclamation:IMPORTANT :exclamation: :exclamation:

  • Dacă ați încercat toți pașii de mai sus și totuși nu ați reușit, lăsați-ne un comentariu în acest articol cu adresa dvs de email și o poză cu pasul la care întâmpinați dificultăți.
  • Implicați-vă în comunitate prin întrebări și răspunsuri la subiectele pe care le vom discuta pe această platformă. Daca știți rezolvarea sau daca aveți soluții, împărtășiți-le și cu colegii dvs.